Alu Felne WSP Italy savršenog dizajna i kvaliteta.

WSP Italy felne su felne koje prolaze proces homologacije u skladu sa Evropskom Regulativom Br. 124 UN/ECE i u saradnji sa italijanskim i engleskim Ministarstvima za Transport, i koje proizvodi Acacia S.r.l. u skladu sa nacionalnim i komunitarnim regulativama (Reg. 6/2000, Reg. 461/2010, Europska Direktiva 46/2007, Dekret italijanskog Ministarstva Transporta izdat 28. aprila 2008. koji je priznat Direktivom 2007/46/EC).

Alu Felne Marke Automobila

Alfa Romeo    Audi     BMW    Chevrolet    Chrysler – Dodge – Jeep

Chevrolet    Citroen    Ford    Honda    Fiat    Hyundai

Infiniti    Lancia    Land Rover    Lexus    

   Mercedes    Mini    Nissan    Opel    Peugeot

Porsche    Renault    Saab    Seat    Škoda    Smart

Subaru    Suzuki    Toyota    Volvo    Volkswagen

WSP Italy aluminijske felne su „kompatibilne zamenske felne“ (pattern part replacement wheels), a ni u kom slučaju anonimne replike!; drugim rečima one mogu perfektno zameniti originalne felne određenog vozila za koje su namenjene, koriste se isključivo u svrhu popravke istog da bi se na taj način uspostavio prvobitni izgled vozila, a oznaka proizvođača vozila je isključivo u svrhu indikacije za namenu felni.

U unutrašjnem delu svake felne, osim imena našeg brenda, možete naći i ostale informacije (kao nissan su offset, dimenzije, nosivost, iniziali direktive“JWL/VIA”, oznaka „Kompatibilni rezervni deo“, PCD i broj proizvodnje), i oznaka NOT O.E.M (NIJE ORGINALNA PROIZVODNJA) ili oznaka kompatibilni rezervni deo, s namerom da se pojasni da nije originalni rezervni deo, te da ga je proizveo nezavisni proizvodjač.

Acacia Srl je trenutno jedini proizvođač na svetu kompatibilnih rezervnih delova koji prolaze kroz proces homologacije u skladu sa Evropskom Regulativom Br. 124/07 (UN/ECE). Da bi se proizvele felne po ovim parametrima subjektivne pretpostavke trebaju da budu odobrene od strane italijanskog ministarstva Transporta i VCA (Vehicle Certification Agency – UK). Treba dodati da naša firma Acacia Srl proizvodi felne s identičnim dimenzijama kao felne orginalnog proizvođača (OEM) zahvaljujući, kao što je i propisano važećim pravilima, laboratoriju potpuno opremljenom mašinama visoke tehnologije, te sposobnosti nadgledanja celog procesa proizvodnje.

Za identifikaciju i sledljivost naših proizvoda kao WSP Italy brenda koristi se serijski broj i broj aktivacije koji se nalaze na spoljnom delu kutije felne. Ovi brojevi služe dve svrhe, i to u svrhu protiv krivotvorenja i u svrhu aktivacije garancije. Provera autentičnosti i aktivacija garancije se može izvršiti putem naše internet stranice www.wspitaly.com u posebnoj sekciji ‘WARRANTY CHECK’. Ovaj postupak ne treba podcijenjivati jer je sledljivost ‘Pasoš Proizvoda’ jasan dokaz o kvalitetu, privrženosti i profesionalizmu. To je jedini način kojim se jamče autentični proizvodi izbegavajući krivotvorene felne koje su prisutne na tržištu.