Kada birate Dunlop gume , birate dugu istoriju inovacija – i pobedničkog kvaliteta. Vozite sa gumom koja je napravljena da se osećate dobro.

 Od kako je John Boyd Dunlop 1888. godine patentirao prvu putničku gumu napunjenu vazduhom, Dunlop je posvećen proizvodnji guma vrhunskih performansi i kvaliteta, a posebno sportskih guma. Znanja sa trkačkih staza Dunlop prenosi na gume namenjene sportskim i luksuznim automobilima.
Auto gume Dunlop već više od jednog veka postižu zavidne uspehe u svim klasama automoto sporta, što je najbolji dokaz kvaliteta i efikasnosti.
Dunlop nudi širok asortiman pneumatika – guma  visokih i vrhunskih performansi koji zadovoljavaju potrebe vozača entuzijasta. Svaki pneumatik je projektovan sa ciljem da omogući nenadmašne performanse i odličnu vodljivost, i time obezbedi vozačima najveći mogući užitak u vožnji na bilo kakvom putu i u bilo kakvim vremenskim uslovima.

Dunlop Gume – Internet Prodaja Guma Za Vaše uslove vožnje

UNIVERZALNE GUME
ZIMSKE GUME

Dunlop se posvetio onima koji vole da voze. U svom srcu gaji pravu strast prema vožnji.
Upravo zbog toga Dunlop je postao sinonim za performanse. Ali, performanse su mnogo više od vožnje i moto sporta. To je stil života.

Život je pun uzbudljivih izazova – što Dunlopovi kupci obožavaju. Uživaju da sebe isprobaju do krajnjih granica.
A mi smo njihov idealni partner. Ispunjavamo ih dodatnom energijom na njihovom ličnom putu ka uspehu.

IZABRAN OD STRANE VODEĆIH PROIZVOĐAČA AUTOMOBILA .
Proizvođači vrhunskih automobilskih marki se odlučuju za pneumatike Dunlop da bi dodatno poboljšali performanse svojih prestižnih sportskih automobila.