U ovoj godini servis Lešanović je značajno proširio ponudu felni, a sada želimo vlasnicima felni da pružimo sve usluge koje su im potrebne.

Tokom vožnje često dolazi do oštećenja felni, ulegnuću ivica, naprslina ili ogrebotina. Felna mora biti savršeno okrugla da bi se točak mogao balansirati sa maksimalnom preciznošću. Oštećenja zahtevaju stručnu popravku jer iskrivljena felna može izazvati vibracije tokom vožnje. Mašinskim ispravljanjem felna se dovodi u fabričko stanje, a najsavremnija oprema nam omogućava da svako sledeće balansiranje bude kvalitetno urađeno.

Ukoliko dođe do pucanja alu felne prilikom ispravke, što se događa kada je felna vrlo iskrivljena, i ne može pritiskom i blagim grejanjem da se vrati u početni položaj, radimo verenje aluminijuma speciajlnom CO2 metodom.

Nakon završene reparacije, u zavisnosti od  potrebe i želje vlasnika, možemo uraditi lakiranje i farbanje felne što je dovodi vizuelno u stanje novog proizvoda. Takođe po želji klijenta možemo menjati boje felni u razne varijante boja i nijansi.

Raspolažemo najsavremenijom opremom tako da, kao i u svemu drugom, postižemo vrhunski kvalitet usluga.

Alu felne

Termin alu felne se koristi za felne izrađene od legure aluminijuma i magnezijuma. Lepši izgled nije jedini razlog popularnosti alu felni jer one imaju niz prednosti u odnosu na čelične felne:

  • Njihova manja težina utiče na precuznije upravljanje i bolje ponašanje u krivinama
  • Bolje ubrzanje i kočenje
  • Manja potrošnja goriva
  • Manje habanje guma
  • Nema korozije

U ponudi su alu felne sledećih proizvođača: WSP, OZ, AEZ, DOTZ, DEZENT, Rial.