Servis Lešanović se već više od 8 godina bavi prodajom moto, skuterskih i ATV pneumatika. U našem asortimanu se nalaze vodeći svetski brendovi DUNLOP, PIRELLI, METZELER, BRIDGESTONE, CONTINENTAL, MICHELIN, SAVA, FULL BORE…

Pored bogate ponude pneumatika u servisu Lešanović vlasnici motocikala mogu da nabavljene pneumatike i montiraju, balansiraju, poprave i vulkaniziraju, zamene ventile, pune azotom i sve to sa montažom i demontažom točka sa i na vozilo, za sve vrste motocikala, skutera i ATV-a.

Naša najsavremenija oprema koja obezbeđuje dizalice za adekvatan rad i pristup moto vozilu, montažne aparate za mašinsko montiranje i demontiranje pneumatika, aparate za lasersko balansiranje točkova kao i vrhunski obučene kadrove za montažu, demontažu točkova, vulkanizaciju i reparaciju pneumatika garantuju maksimalnu profesionalnost pri ovim vrstama usluga.

Već nekoliko zadnjih godina smo u samom vrhu ponude i brojem prodatih i namontiranih pneumatika iz moto programa vozila.

Bilo da vozite skuter, sportski motocikl, kruzer, kross, custom, ATV… naši mehaničari i vulkanizeri će izaći u susret vašim zahtevima i na najprofesionalniji način udovoljiti vašim potrebama.

.

proizvodjaci-logo-dunlop2

proizvodjaci-logo-pirelli

proizvodjaci-logo-metzeler2

proizvodjaci-logo-bridgestone

proizvodjaci-logo-continental

proizvodjaci-logo-michelin

proizvodjaci-logo-sava2

logo_full_bore_usa