dunlop-gume-letnje-automobil-sport-fastresponse-1

Vrhunska povratna sprega na putu omogućava brz odziv pri upravljanju na mokrim i suvim putevima

  • Odlična povratna sprega na putu i brz odziv
  • Vrhunske performanse na mokrom putu i po kišnom vremenu
  • Kontrola visoke preciznosti pri skretanju
  • Efikasna potrošnja goriva i velika kilometraža

Zašto odabrati ovu gumu

ODLIČNA POVRATNA SPREGA NA PUTU I BRZINA ODZIVA

SP Fast Response nudi prednosti tehnologije Touch kompanije Dunlop – napredne funkcije koje pri vožnji obezbeđuju brži odziv i bolju povratnu spregu. Pljosnatiji profil gazećeg sloja omogućava da veća površina gume bude u kontaktu sa putem i time obezbeđuje precizno upravljanje na mokrim i suvim površinama. Spoj pneumatika sa naplatkom je ojačan i time poboljšana povratna sprega na putu.

VRHUNSKE PERFORMANSE U KIŠOVITIM VREMENSKIM PRILIKAMA

Uživajte u pouzdanom upravljanju na mokrim putevima. SP FastResponse ima široke kanale koji brzo raspršuju vodu u kišovitom vremenu i smanjuju rizik od akvaplaninga. Smeša gazećeg sloja sadrži velike količine silike koja doprinosi boljem prianjanju na mokrim podlogama i omogućava kraći zaustavni put prilikom kočenja.

PRECIZNA KONTROLA NAD VOZILOM U KRIVINI

Zahvaljujući poboljšanoj povratnoj sprezi na putu, pneumatik se brže odziva na komande i bolje ponaša u krivini. Asimetrični gazeći sloj ima čvrst rameni blok koji održava stabilnost u krivinama. Pritisak se ravnomerno raspoređuje na celu dodirnu površinu i omogućava mirnije prelaze iz pravolinijskog kretanja u krivine.

EFIKASNA POTROŠNJA GORIVA I VELIKA KILOMETRAŽA

Smeša gazećeg sloja je razvijena sa ciljem da se gubitak energije i habanje svedu na najmanju moguću meru, zato ovaj pneumatik odlikuju duži vek trajanja i manja potrošnja goriva.

© 2015 Vulkanizer Lešanović | Sva prava zadržana

logo-footer