dunlop-gume-letnje-automobil-sport-maxx-race-1

Izuzetno prianjanje na suvom, kako na trkačkoj stazi tako i na putu

  • Izvanredno prianjanje i kočenje na suvom putu
  • Precizno i stabilno upravljanje
  • Poboljšano prianjanje u krivinama
  • Pouzdane performanse na mokrim podlogama

Zašto odabrati ovu gumu

PRECIZNO I STABILNO UPRAVLJANJE

Uživajte u preciznom odzivu pri upravljanju i ujednačenim performansama u održavanju kontrole. Hibridna obloga pneumatika Sport Maxx Race smanjuje deformacije pneumatika pri velikim brzinama, što doprinosi boljoj kontroli pri skretanju i većoj stabilnosti.

POUZDANE PERFORMANSE NA MOKRIM PODLOGAMA

Iako je optimizovan za vožnju na suvim podlogama, Sport Maxx Race se odlikuje dobrim performansama i u kišnim uslovima. Asimetrični dezen gazećeg sloja ima četiri unutrašnja kanala koji omogućavaju brzo odvođenje vode, čime se umanjuje rizik od akvaplaninga.

POBOLJŠANO PRIANJANJE U KRIVINAMA

Rebra gazećeg sloja stoje pod velikim uglom, što doprinosi većoj bočnoj čvrstini i omogućava veću kontrolu pri upravljanju u krivinama. Čvrsti spoljašnji rameni blokovi obezbeđuju bolje prianjanje u krivinama.

IZVANREDNO PRIANJANJE I KOČENJE NA SUVIM PODLOGAMA

Sport Maxx Race omogućava maksimalne performanse na trkačkoj stazi. Ova smeša, zasnovana na Dunlop tehnologiji koja se koristi u moto-sport takmičenjima, namenjena je trkačkim pneumaticima, obezbeđuje visok nivo prianjanja, nudi izuzetno efikasno prianjanje na putu i vrhunsku sposobnost kočenja. Ovaj pneumatik optimizovan za trkačke staze u potpunosti je odobren za korišćenje na putu.

© 2015 Vulkanizer Lešanović | Sva prava zadržana

logo-footer