Savršena ravnoteža performansi, efikasnosti potrošnje goriva i kilometraže

EcoControl HP obezbeđuje visoke performanse pri upravljanju i veliku kilometražu – i to po povoljnoj ceni. Ovaj pneumatik koji efikasno troši gorivo odlikuje se izuzetnom sposobnošću kočenja na vlažnim i suvim putevima.

  • Kraći zaustavni put prilikom kočenja na suvim podlogama
  • Kraći zaustavni put prilikom kočenja na vlažnim podlogama
  • Manja potrošnja goriva
  • Velika kilometraža
  • Ujednačene performanse

FULDA GUME KLJUČNE PREDNOSTI

Kraći zaustavni put prilikom kočenja na suvim podlogama

Uživajte u pouzdanoj kontroli nad vozilom kada je to najvažnije. EcoControl HP omogućava kontakt veće površine gume sa putem prilikom kočenja, pri čemu je pri kočenju na suvim podlogama zaustavni put 3 metra kraći u odnosu na pneumatike konkurenata*.

Kraći zaustavni put prilikom kočenja na mokrim podlogama

Zaustavni put prilikom kočenja na mokrim podlogama je kraći do 2,9 metara,* zahvaljujući specijalnoj smesi sa visokim sadržajem silike i rubovima za prianjanje koji prodiru kroz sloj vode na površini puta. AquaFlow kanali brzo raspršuju vodu kada vozite po jakom pljusku.

Manja potrošnja goriva

Smanjite potrošnju goriva i emisije CO2 . Zahvaljujući konstrukciji visokih performansi i EcoTread dezenu, EcoControl HP troši manje energije za kotrljanje. Nezavisnim testiranjima je utvrđeno da EcoControl HP ima 9% manji otpor kotrljanja od konkurentnih pneumatika.*

Velika kilometraža

Iskoristite prednosti dobrih performansi dugog veka trajanja. Smeše koje se sporo troše i ujednačeno raspoređivanje većeg broja rebara omogućavaju sporo i ravnomerno habanje, a time i veću kilometražu.

Spokojna vožnja

EcoControl HP je savršeni pneumatik za sve prilike razvijen za vozila visokih performansi. On ima bolje sveukupne rezultate u vodljivosti na mokrim podlogama, kočenju i efikasnosti potrošnje goriva u poređenju sa prosečnim performansama testiranih pneumatika konkurenata.*

*Uporedno testiranje u odnosu na 3 direktna konkurenta srednje klase sprovela je organizacija TÜV SÜD Automotive u novembru 2011. godine u Garhingu (Nemačka) i Mirevalu (Francuska); dimenzije 205/55R16 91V; Golf VI 1.6 TDI i 2.0 GTD; izveštaj 76247020. U zavisnosti od vrste puta i načina vožnje, na otpor kotrljanja otpada do 20% potrošnje goriva vozila (ETRMA).

© 2015 Vulkanizer Lešanović | Sva prava zadržana

logo-footer