Pouzdano upravljanje sportskim automobilima na suvim i vlažnim putevima. Za automobile visokih performansi.

SportControl je predviđen za kontrolisanu sportsku vožnju. Iskoristite prednosti pouzdanog upravljanja i kraćeg puta zaustavljanja prilikom kočenja na mokrom putu. Imaćete takođe manje troškove za gorivo i manje emisije CO2 .

  • Sportska vožnja pod kontrolom
  • Vrhunska kontrola na mokrim podlogama
  • Manja potrošnja goriva
  • Vozite se spokojno

FULDA GUME KLJUČNE PREDNOSTI

Kontrolisana sportska vožnja

Maksimalno iskoristite sve prednosti svog vozila visokih performansi. Gazeći sloj pneumatika sadrži progresivna ispupčenja koja ravnomerno raspoređuju pritisak po celoj dodirnoj površini. To omogućava bolje upravljanje pri velikim brzinama na autoputu i preciznu kontrolu nad vozilom u krivini.

Vrhunska kontrola na mokrim podlogama

Vozite samouvereno u kišnim uslovima. Smesa gazećeg sloja sa visokim udelom silike i Aqua Flow kanali omogućavaju kraći put zaustavljanja prilikom kočenja na mokrim putevima – do 3 metra kraći u odnosu na pneumatike konkurenata.*

Manja potrošnja goriva

Lagana konstrukcija omogućava lakše kotrljanje gume, čime se smanjuju potrošnja goriva i emisije CO2 . Nezavisnim testiranjem je utvrđeno da SportControl ima 14% manji otpor kotrljanja od konkurentnih pneumatika.* To omogućava značajno smanjenje troškova tokom celog veka trajanja pneumatika.

Vozite se spokojno

Dezen gazećeg sloja je optimizovan sa ciljem da habanje cele površine sloja bude ravnomerno. To omogućava mirnu i tihu vožnju, kao i duži vek trajanja gume.

*Uporedno testiranje u odnosu na dva direktna konkurenta u srednjoj klasi izvršila je organizacija TüV SüD Automotive u novembru 2010. godine: Mireval (Francuska); dimenzije: 225/45R17 94Y, vozilo: VW Golf VI 1.4 TSI; kočenje na mokrim podlogama: 80–20 km/h, izveštaj 76244449-1.
U zavisnosti od vrste puta i načina vožnje, na otpor kotrljanja otpada do 20% goriva koje troši vozilo (ETRMA).

© 2015 Vulkanizer Lešanović | Sva prava zadržana

logo-footer