letnje-gume-kombi-Efficient-Grip-Cargo

Novi pneumatik za lake kamione koji može postati vaš pouzdan partner – s njim ćete preći 10.000 km više, uštedeće vam gorivo i obezbediti kraći zaustavni put prilikom kočenja na mokrim putevima.

  • Veća kilometraža, obezbeđuje vam da dužu vožnju
  • Povećana efikasnost potrošnje goriva, smanjuje vam troškove
  • Bolje kočenje na mokrim putevima, čini vaše putovanje bezbednijim

Zašto odabrati ovu gumu

Veća kilometraža, obezbeđuje vam da dužu vožnju

Nova tehnologija za izradu smeše koja povećava otpornost na habanje, kilometražu i unapređuje kočenje na mokrim površinama radi poboljšane bezbednosti.

Bolje kočenje na mokrim putevima, čini vaše putovanje bezbednijim

Veća dodirna površina u kombinaciji sa tanjim radijalnim žljebovima obezbeđuje bolje prianjanje na mokrim površinama i manju buku.

Povećana efikasnost potrošnje goriva, smanjuje vam troškove

Patentirani sloj Cooler cushion i optimizovana konstrukcija obezbeđuju manje zagrevanje i manji otpor kotrljanja.

*Kevlar® je registrovana robna marka kompanije E.I. du Pont de Nemours and Company

**Montirani na prednjoj ili zadnjoj osovini, u poređenju sa prosečnim performansama tri konkurentska dizajna za segment SUV/4×4. Testiranje izvršila kompanija Dekra u decembru 2016. po porudžbini kompanije Goodyear. Ispitno vozilo Toyota Hilux 2.4–4×4, dimenzije pneumatika 265/65 R17 112T/S. Ispitna lokacija: Ispitni centar Dekra (FP01B), Francuska. Izveštaj/referentni broj ispitivanja 16CPB34-389, gornja granica pohabanosti = 1,6 mm za sve kanale. Kada je na prednjoj osovini, Wrangler AT/A je 49% bolji, a na zadnjoj osovini Wrangler AT/A je 25% bolji od proseka konkurencije, stoga je prosek 37% bolji od proseka ispitivanih pneumatika.

© 2015 Vulkanizer Lešanović | Sva prava zadržana

logo-footer