Firma Le.Auto doo je prodična firma sa tradicijom dužom od 60 godina u okviru koje posluje auto servis Lešanović koji je lociran u centru Beograda sa svojim objektima u ulicama Vojvode Šupljikca 11a i uskoro i u novom objektu u ulici Niška 24.

Centrala naše firme je u ulici Vojvode Šupljikca 11a i prijem vozila se vrši u objektu na toj adresi na kojoj imamo servisni prostor sa 5 dizaličnih mesta, magacin, prodaju i čekaonicu dok će uskoro (nakon renoviranja), drugi servisni, magacinski i kancelarijski prostor biti u Niškoj ulici u neposrdenoj blizini centrale, udaljen svega 70m biti još jedna poslovna jedinica u kojoj će se obavljati intervencije na vozilima na 700 m2 prostora sa još 8 dizaličnih mesta, što nas stavlja u apsolutnog lidera u auto servisiranju u starom delu Beograda.

Deda, Aleksandar Lešanović je bio automehaničar sa majstorkom diplomom iz Zanatske Komore Beograda Kraljevine Srbije od 1939. godine. On je otvorio prvi auto servis Lešanović u ulici Stanka Vraza na Zvezdari u Beogradu 1954. god. u kom je radio sa svoja tri sina, svi po struci auto mehaničari i alatničari.

Kasnije auto servis Lešanović nastavlja rad na sadašnjoj adresi koja je tada nosila naziv Vojvođanska ulica na istom broju, gde 1971. godine otpočinje i ovlašćeno servisiranje vozila Wartburg koji je održavao tu marku i ostale tipove vozila duže od 30 godina, gde se održavalo 85% Wartburg vozila iz cele SFRJ, sa stalnih 25000 mušterija. Takođe, u našoj proizvodnji u Šimanovcima je od 1960. godine poslovala proizvodnja olovnih tegova za balansiranje točkova koja je snabdevala preko 350 vulkanizerskih radnji na teritoriji cele SFRJ u periodu od preko 30 godina.

Početkom devedesetih se pokreće vulkanizerski servis u novom proširenom objektu na istoj adresi gde posluje i danas, na više od 1000 m2 poslovno-servisnog i magacinskog prostora, koji veoma brzo postaje lider u segmentu prodaje HP, UHP, 4×4 pneumatika i usluga reglaže trapa, montaže guma, balansiranja, popravke oštećenih pneumatika.

U oktobru 2006. u servisu Lešanović startuje Good Year-ov međunarodni servisni lanac VULCO. Visokim nivoom kvaliteta usluga, stručnošću, dobrom lokacijom i ljubaznošću našeg osoblja odabrani smo da postanemo prvi u tom nizu koji danas broji blizu 60 servisa na teritoriji Srbije i najveći je servisno prodajni lanac u zemlji te vrste. Kao dokazani u poslu sa auto, poluteretnim i 4×4 pneumaticima veoma brzo smo ovladali tehnikom i znanjima i opremili se za montažu pneumatika za pomenute kategorije vozila kao i širokom ponudom pneumatika za sva vozila ovih kategorija, tako da već više od 10 godina obavljamo prodaju moto, skuterskih i ATV pneumatika i iste montiramo u našem servisu direktno sa i na pomenuta vozila.

Vremenom servisni i prodajni kapaciteti rastu pa se firma afirmiše i širi i na prodaju alu felni, dodatne opreme, tuning opreme, servisiranja vozila, dijagnostiku vozila, sve vrste mehaničarskih popravki i održavanja, prodaje ulja i maziva, auto delova, auto rasvete, auto elektrike, auto elektronike… i u nekim od navedenih segmenata postaje apsolutni lider na tržištu.  Tako smo danas jedan od najvećih uvoznika i prodavaca alu felni i dodatne opreme kao i premijum brendova pneumatika…

U skoroj budućnosti će u okviru firme i naših servisa biti uspostavljen i tehnički pregled za putnička, poluteretna i moto vozila sa kompletnom agencijskom uslugom registracije i osiguranja vozila, kasko osiguravanjem, izdavanjem tablica i nalepnica, prenosa vlasništva vozila, izdavanja putnih dokumenta, zelenog kartona…

U okviru našeg servisa funkcioniše i auto pranje u objektu pored na istoj adresi gde se mogu obaviti sve usluge pranja i poliranja vozila i higijene i održavanja unutrašnjosti i spoljašnjosti vozila.

Najveći akcenat će u budućnosti biti na servisiranju vozila i to je segment poslovanja koji će se najviše širiti. Dakle, mehanika i elektrika kao i elektronika i rešavanje svih problema u toj oblasti kao i redovno održavanje i servisiranje vozila je nešto čemu će biti posvećena posebna pažnja. Takođe vladamo i znanjima i na raspolaganju imamo i potrebne delove i opremu za popravku i održavanje automatskih menjača na putničkim vozilima što nas čini jednim od retkih servisa u zemlji u kojima se rešavaju i ovi problemi inače rastućem segmentu na novijim generacijama vozila.

U našim servisnim objektima možete na jednom mestu obaviti skoro sve potrebno za svoje vozilo sa celokupnom našom uslugom i nabvakom delova i opreme u nakraćem roku i u vrhunskom kvalitetu.

Politika naše firme je da se pod našim krovom zastupaju samo najpoznatiji svetski brendovi svega što čini naš posao, dakle, svih delova i opreme koji se ugrađuju u vozila naših klijenata. Isključivo se izbegava prodaja i ponuda delova bez porekla ili manje poznatih brendova, i to se odnosi na sve segmente ponude i poslovanja, kako na prodajni asortiman tako i na opremu na kojoj se vrše usluge, koja je uvek najnovija i najsavremenija po čemu smo poznati na tržištu.

slika-servisa

slike_servis3

slike-servis-1

slike-servis-2

slike-servis-3

slike-servis-4

slike-servis-5

slike-servis-6