dunlop-gume-letnje-automobil-sp-sport-maxx-tt-1

dunlop-gume-letnje-automobil-sp-sport-maxx-tt-2

Preciznost pri upravljanju zahvaljujući materijalu DuPont™ Kevlar®. Pneumatik za sportske automobile visokih performansi.

  • Preciznost pri vožnji omogućava DuPont™ Kevlar®
  • Vrhunsko upravljanje i skretanje
  • Odlično prianjanje i kočenje

Zašto odabrati ovu gumu

ZA PRECIZNOST U VOŽNJI ZASLUŽNA JE TEHNOLOGIJA KEVLAR

SP Sport Maxx TT koristi prednosti tehnologije DuPont™ Kevlar® da podigne performanse na viši nivo. Ova tvrda smesa obezbeđuje čvršći bočni zid i doprinosi većoj preciznosti u vožnji. Tehnologija Touch kompanije Dunlop omogućava visok nivo odziva i dobru povratnu spregu na putu.

VRHUNSKA VODLJIVOST I PONAŠANJE U KRIVINAMA

Dezen gazećeg sloja pneumatika Sport Maxx TT efikasnije raspoređuje pritisak na celu površinu gume, što omogućava bolje upravljanje na mokrim i suvim putevima. Mirni prelazi iz pravolinijskog kretanja u krivine ostavljaju vam više vremena da steknete osećaj za put i pravilno reagujete, čak i pri velikim brzinama. Čvrsti rameni blokovi doprinose većoj stabilnosti u krivinama.

ODLIČNE SPOSOBNOSTI PRIANJANJA I KOČENJA

Jedinstvena smesa gazećeg sloja sa primesama nanočestica razvijenih za moto-sport omogućava da uživate u vrhunskom prianjanju i kraćem zaustavnom putu prilikom kočenja na okrim i suvim podlogama. Asimetrični raspored kanala dodatno poboljšava prianjanje i omogućava više kontrole pri velikim brzinama na autoputu.

© 2015 Vulkanizer Lešanović | Sva prava zadržana

logo-footer